Produkt

Pris i kr.

Bemærkninger

Popcornmaskine (bord)
650,- pr. døgn
For den lille maskine. Til alm. stikkontakt, 230 volt.
Popcornmaskine - Antik model
1099,- pr. døgn
For stor maskine. Til alm. stikkontakt, 230 volt.
Efterfølgende dage
50% rabat
 
Mandag til fredag
1.800,-
For den lille popcornmaskine
Kræmmerhuse/poser
2,50 pr. stk.
Indhold 0,8 liter
4-kantet papbæger
4,00 pr. stk.
Indhold 1,4 liter
Festpakke 50
150,- pr. pakke
Alt til 50 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Festpakke 100
250,- pr. pakke
Alt til 100 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Festpakke 250
600,- pr. pakke
Alt til 250 portioner: Popcorn, olie, salt og poser.
Rengøring af maskine
Rengøring af maskine
 
Levering/afhentning af popcornmaskinen
Levering/afhentning af popcornmaskine
Gælder i Nordsjælland & Storkøbenhavn og på hele FYN. Udenfor dette område tillægges mindre transportgebyr. Bestilles andre produkter fra Festvognen betales kun et samlet leveringsgebyr for det hele (ved samlet levering).

Lej en Isvogn med hjemmelavet italiensk is

 

 

Popcornmaskine Bordmodel

 

Popcornmaskine 8oz

Effekt: 1300 watt

Tilslutning: 230 v

Størrelse: 
58 x 48 x 74 cm.

Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 100 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt ogposer/kræmmerhuse.

 

 

ANTIK modellerne

 

Antik model


Der medfølger skål/bæger til opmåling af majs, saltbeholder med ske, ske til fedt samt skovl til popcorn. Der kan poppes ca. 100 bægre popcorn pr. time. Råvarerne er majs, kokosfedt, salt og poser/kræmmerhuse.

 

Lidt popcornhistorie

 

Indianerne var de første i verden, til at spise popcorn. Allerede for flere tusinde år siden. De opdagede majskernernes egenskaber ved et rent tilfælde, da en indianer tabte nogle kerner ned i et bål. En modig indianer smagte på dem, og fandt ud af at popcorn smagte godt. Indianerne troede i starten, at det var en lille ånd, indespærret i majskernen, som fik popcornene til at poppe. Ånden var rolig, hvis den ikke blev forstyrret, og kun varme kunne forstyrre ånden. Jo varmere den blev, jo mere gal blev den. Til sidst fik varmen den vrede ånd til at eksplodere. Den rigtige forklaring er anderledes enkel: Det er vand, der får majskernerne til at poppe. Vandet findes i hver enkelt kerne, og under popningen bliver vandet i kernen varmt, og trykket øges. Når den hårde kerne giver efter for trykket, eksploderer majskernen og kernen vender vrangen ud. Resultatet er færdige og velsmagende popcorn. I dag har både børn og voksne fundet ud af, at det er sjovt at se popcorn blive poppet. Og selv om der er langt fra indianernes bål til vores popcornmaskiner, har produktet ikke ændret sig siden. Det består stadig af gode kulhydrater og gode kostfibre. I 1885 blev den første popcornmaskine opfundet. Du har nu mulighed for at leje en nyere udgave hos os.