Lej en pølsevogn fra Festvognen – Vores personale leverer den gode oplevelse og gør din fest til en sikker succes! 

Vi gør meget ud af at have de bedste pølsemænd og –damer i vores teams. 

Her er et par billeder af nogle fra vores fantastiske pølseteams. 

Alt vores personale har naturligvis et hygiejnebevis, så vi er sikre på at alt bliver håndteret korrekt. 

Festvognen har en fast, særdeles veluddannet og rutineret personalestab, som alle har været hos os længe. Vores personale sørger for, at I får en god oplevelse og de er altid glade og smilende. De er altid klar med en frisk bemærkning, som det nu hører sig til i en pølsevogn. Således er I altid sikre på en god stemning, når vi møder op med vores pølsevogn. 

Hastigheden fejler heller ikke noget. Det vil sikkert overraske mange, hvor effektivt og hurtigt der kan arbejdes i en pølsevogn. 

Udover at deltage I vores forskellige pølsevognsarrangementer, arbejder nogle af vores medarbejder også i vores pølsevogn/cafe i Metro i Glostrup – kig forbi og få en snak om din næste fest. 

Vores medarbejdere siger: 

"Jeg er stolt af mit arbejde, det er dejligt at gøre en forskel når vi kommer ud til vores kunder, hvad enten det er en konfirmation, natmad til et bryllup eller en reception med 500 mennesker." 

Sandra: "Jeg passer ofte caféen i Metro og er med ude på arrangementer i weekenden. Det er dejligt at grine sammen med kunderne og se deres ansigt, når de får vores hjemmelavede chilidressing på en hotdog." 

Gabriela: "Når vi er ude på arrangementer, nyder vi at se, hvor glade folk bliver, når de ser der kommer en pølsevogn. Vores kunder er også meget overraskede over det store udvalg af hotdogs, vi har på menuen. 9 forskellige… så det kan være svært for dem at beslutte sig.” 

Mikkel: ”Det er virkelig sjovt at være ude med pølsevognene. Kunderne er så glade og festlige, at det er svært, ikke at have en god dag.” 
Far og søn på arbejde