Kort sagt - dessert på en lækker, let og sjov måde!

  • Overrask gæsterne og sæt kulør på desserten
  • Lej en isvogn til dine dygtige medarbejdere på en varm sommerdag
  • Væk opsigt og lok kunderne til Jeres stand på din næste messe
  • Giv studenterfesten ekstra karakter
  • Gør konfirmationen til en uforglemmelig dag

Vi kan selvfølgelig også sørge for bemanding af isvognen.

Pris eksempler:

F. eks. 6 forskellige slags is, inkl. bægre og skeer. 50 personer fra kr. 2.950,- + tillæg for levering - der afhænger af hvor du bor. For arrangementer over 100 personer, eller med andre sammensætninger, ring for tilbud. Vi har mere end en isvogn - derfor kan vi tilbyde is til store arrangementer hvor isen skal serveres inden for en kort periode. Kontakt Jørgen Thelin på 29454545 og hør mere om mulighederne.

Vi kan servicere op til 1000 personen på en time

Ingen arrangementer er ens og derfor skal du kontakte os for en pris til dit arrangement. Vi kan servicerer op til ca. 1000 personer i løbet af en time. Isvognen kræver adgang til strøm og vand og måler ca. 90 cm i bredden og 140 cm i længden. Det betyder at hvis den skal stå indendørs, skal der være en dobbeltdør i indgangen.

Vivaldis laver også firmaaftaler. F.eks. kan vi stille isvognen op i firmaets kantine én gang om ugen i sommerperioden - dét kan da ikke gi' andet end endnu mere motiverede medarbejdere.....

Kontakt os og hør mere om alle mulighederne. Hurtig bestilling af isvognen anbefales, især weekender over sommeren og konfirmationer er populære.

Isvognen

Lej en Isvogn med hjemmelavet italiensk is