Boris' Pølsehytte - Tivoli's bedste pølser

Midt på den store scene foran plænen i Tivoli finder du Boris' Pølsehytte. Her kan du få gode danske pølser i forskellige variationer. Der er også mulighed for at sidde ved borde og bænke på scenen og nyde udsigten over det russiske julelandskab.

Spis en pølse eller 2 hos Boris' Pølsehytte i Tivoli og nyd den storslåede udsigt.

Vores Stærke tilbud Russisk jul i Tivoli - bedste tilbud i tivoli... 

Er du til noget med kraftig smag så har vi "STÆRK BORIS HOTDOG". En god hjemmelavet chilidressing, der holder hvad den lover. Er du til det milde kan du få en "Boris speciel" hotodg med salsa og rå løg og agurktern. 

Vi har også den berømte bornholmske sennep som findes både i en stærk og en sursød udgave. Du kan også købe flasker med den bornholmske sennep i Boris' Pølsehytte. 

Hvis det bliver rigtigt vinterkoldt på turen rundt på julemarkedet i Tivoli. Så kan vi tilbyde en kop dejlig varm kaffe eller varm kakao evt. med en snaps eller en cognac i, så du kan holde varmen. Vi har naturligvis også en kold julebryg, sodavand, cocio og kildevand, hvis du har lyst til det. 

Vi har nok Tivoli's billigste priser, på varme drikke.....! 

Vi er måske den mest velassorterede pølsehytte / pølsevogn i Tivoli. 
Vi har et stort udvalg af pølser og hotdogs:
Røde pølser
Ristede pølser 
Luksus ostepølse med gauda ost og milde krydderier
Jule Medister m/ rødkål
Frankfurtere
Fransk Hotdogs 

Og så ikke mindre end 9 forskellige hotdogs... 

Prøv vores gode Julemedister med stærk sennep og Rødkål - en rigtig god dansk specialitet. 

Dertil et utal af forskellige dressinger, deriblandt også et par hjemmelavede. Prøv at smage – du ender med at blive afhængig…